среда, 27. октомври 2021. Вести денес: 135
home Вести

1-31 ОКТОМВРИ – Месец за подигање на свеста за ракот на дојка

1-31 ОКТОМВРИ – Месец за подигање на свеста за ракот на дојка

1-31 ОКТОМВРИ – Месец за подигање на свеста за ракот на дојка

Републичката комисија за здравство при УМС на ВМРО-ДПМНЕ со низа активности се приклучува кон светското одбележување на месец октомври како месец за подигање на свеста за ракот на дојка.

Ви го претставуваме нашето промотивно видео со кое сакаме да покажеме дека борбата со ракот на дојка е заедничка и е поврзана со секој аспект од животите на пациентите. Направете преглед! Напишаа на Фејсбук од комисијата за здравство на ВМРО-ДПМНЕ.

Локални избори 2021