вторник, 25. јануари 2022. Вести денес: 29
home Македонија

Трипуновски: Николчо Стоилков е човекот кој гарантира подобри услови за секој еден земјоделец, пензионер и за секој еден жител во Ново Село

Трипуновски: Николчо Стоилков е човекот кој гарантира подобри услови за секој еден земјоделец, пензионер и за секој еден жител во Ново Село

Жителите на Ново Коњарево сакаат просперитена општина и градоначалник кој со чест и труд ќе работи само и само за граѓаните, ова преку статус на Фејсбук го порача Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ.

-Николчо Стоилков е човекот кој гарантира подобри услови за секој еден земјоделец, пензионер, за секој еден жител во општината. Проектите се во изборната програма а зборот е даден дека се ќе биде реализирано.
Ново село ќе ја даде подршката за Gordana Siljanovska Davkova .
Ново село ќе го избере Nikolco Stoilkov за татко на општината.
За Македонија се работи !!!, стои во неговиот пост на Фејсбук.

Коронавирус