понеделник, 8. март 2021. Вести денес: 183
home Македонија

Стоилковски: Нема поголем Монструм од Монструмот кој што си играше со чувствата на родители на убиени деца, но и со чувствата на роднините на веќе осудените

Стоилковски: Нема поголем Монструм од Монструмот кој што си играше со чувствата на родители на убиени деца, но и со чувствата на роднините на веќе осудените

Нема поголем Монструм од Монструмот кој што си играше со чувствата на родители на убиени деца, но и со чувствата на роднините на веќе осудените. Еј тензии креваше дека биле невини и дека ќе имало меѓуетнички судири и жртви!

#Монструмиште #Лажов

Еве и видео и фото какви работи ширеше.

Потоа прочитајте ги вестите од завршните зборови на Фетаи за случајот „Монструм“

Нема поголем Монструм од Монструмот кој што си играше со чувствата на родители на убиени деца, но и со чувствата на…

Posted by Naum Stoilkovski on Thursday, January 21, 2021

Коронавирус