четврток, 21. октомври 2021. Вести денес: 186
home Македонија

Спировски: Потезите на власта се погрешни, избори во овие услови се невозможни

Спировски: Потезите на власта се погрешни, избори во овие услови се невозможни

Не стивнуваат критиките од лекарите за погрешните потези на надлежните со справување со епидемијата. Како последен се огласи универзитетскиот професор доктор Зоран Спировски. Последната одлука на власта за делумен мониторинг според него е погрешна одлука.

 

Во разговор за Алфа тој предупредува дека се потребни итни промени во комисијата за заразни болести, а избори во моментов се невозможни.

Локални избори 2021