четврток, 8. декември 2022. Вести денес: 0
home Македонија

Повеќе од 20 ЧАСА БЕЗ ПРЕСТАН буквално цел ден и цела ноќ пратениците на ВМРО ДПМНЕ се борат да СПРЕЧАТ спорен договор вреден 33 мил евра!

Повеќе од 20 ЧАСА БЕЗ ПРЕСТАН буквално цел ден и цела ноќ пратениците на ВМРО ДПМНЕ се борат да СПРЕЧАТ спорен договор вреден 33 мил евра!

Утрово, Потпретседателот на ВМРО – ДПМНЕ, Александар Николоски овбјави фејсбук статус кој ќе го пренесеме во целост…

– 6 ЧАСОТ НАУТРО СОБРАНИЕ НА МАКЕДОНИЈА…

Повеќе од 20 ЧАСА БЕЗ ПРЕСТАН буквално цел ден и цела ноќ пратениците на ВМРО ДПМНЕ се борат да СПРЕЧАТ спорен договор вреден 33 мил евра!

Толку многу мириса на СКАНДАЛ што сакаа да го скријат и протнат во доцните вечерни часови, но со ЛАВОВСКА БИТКА успеавме да го дочекаме НОВИОТ ДЕН заедно, за цела македонска јавност ДА ЈА ВИДИ злоупотребата!

НЕМА ДА ДОЗВОЛИМЕ! БИТКАТА ПРОДОЛЖУВА!

Qatar 2022