понеделник, 25. октомври 2021. Вести денес: 132
home Македонија

Отворете „четири очи“ кога се движите низ плоштадот Македонија – центарот на Скопје е небезбеден за граѓаните (ФОТО)

Отворете „четири очи“ кога се движите низ плоштадот Македонија – центарот на Скопје е небезбеден за граѓаните (ФОТО)

Плоштадот Македонија во Скопје изгледа како обележано минско поле, ова го потврдуваат и следните фотографии, а од истите можи да се заклучи дека Градот речиси и да не води грижа околу оддржувањето.

Прашањето кое што се поставува е „дали некој треба да се повреди, да скрши нога или рака за градоначалникот Петре Шилегов се освести и да се фати за работа за што има и должност и обврска?“.

Треба да зе напомене дека се она што ВМРО-ДПМНЕ изгради, од СДСМ очигледно е дека неможат да го оддржуваат, а за да направат или изградат нешто не станува ни збор.

Во продолжение фотографии од плоштадот Македонија, кој што наликува на обележано минско поле:

Локални избори 2021