недела, 7. март 2021. Вести денес: 1
home Македонија

На пратеникот на ДУИ не му стига платата, па отишол во казино да ја дуплира (ФОТО)

На пратеникот на ДУИ не му стига платата, па отишол во казино да ја дуплира (ФОТО)

На социјалните мрежи кружи една фотографија за која се вели дека на неа е пратеникот на ДУИ, Бранко Манојловски кој си ја пробува среќата на апаратите во казино, но нема податоци во кој град се наоѓа.

Доколку е вистина тоа дека e пратеникот од редовите на ДУИ, тогаш ќе се демаскира лицемерието на ДУИ во врска со законот за игри на среќа.

Tие што предлагаат закон за забрана на игри на среќа всушност се редовни посетители на овие игри, фотографијата подолу го докажува тоа.

Извор: Арена

Коронавирус