среда, 28. јули 2021. Вести денес: 158
home Македонија

Мисајловски во посета на Чучер Сандево

Мисајловски во посета на Чучер Сандево

Носителот на ИЕ 2 од ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски, предвечерието го искористи за средба со граѓаните на Чучер Сандево, каде ја престави програмата на партијата, а воедно и ги слушна проблемите на тамошните граѓани.

Коронавирус