петок, 28. февруари 2020. Вести денес: 2
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home

Лошата страна на луѓето кои во хороскоп се Риби

Лошата страна на луѓето кои во хороскоп се Риби

Ако некој знае како да лаже, тогаш тоа се Рибите.

Понекогаш тие се фаќаат во сопствените приказни, па не знаат кого и за што излажале. Тие бегаат од реалноста, а поради грижи и тага се одаваат на алкохол и други опојни средства.

Не знаат да се борат за себе, па кога мириса на опасност, бегаат, оставајќи го дури и блискиот на цедило. Тешко е да ги разберете, тие се кријат од другите најмногу заради несигурност и страв.

Склони се кон самосожалување и жалење. Често „ловат во мрачно“, склони се кон нелегални дејности и се експерти за прикривање на приходите.