понеделник, 25. мај 2020. Вести денес: 102
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Култура

Промотивно видео за книгата „Македонија искон и вечност“ од Македонски манифест

Промотивно видео за книгата „Македонија искон и вечност“ од Македонски манифест

На 22 мај во Музејот на македонската борба Македонски манифест ја одржа промоцијата на книгата од група автори „Македонија искон и вечност“. Промотор на книгата беше уметникот Александар Станковски.

На промоцијата во рамки на одбележувањето на 10 годишнината од основањето на Македонски манифест маестро Игор Дурловски ја отпеа химната.

Книгата доби и свое промотивно видео:

 

Промотивно видео за книгата МAКЕДОНИЈА ИСКОН И ВЕЧНОСТ од Македонски манифест

Промотивно видео за книгата МAКЕДОНИЈА ИСКОН И ВЕЧНОСТ од Македонски манифест

Posted by СВЕСТ.мк – SVEST.mk on Wednesday, May 22, 2019

Коронавирус