четврток, 23. мај 2019. Вести денес: 59
home Култура

Клубски викенд со Mj George во Скопје

Клубски викенд со Mj George во Скопје

Овој викенд исполнет со многу гостувања на странски артисти, започнете го со поддршката на нашите локални диџеи.

Mj George ја има својата петочна резиденција во „Плат Бар“, и тоа е одличен начин да го започнете овој клубски викенд.