недела, 24. октомври 2021. Вести денес: 83
Во живо

Мини митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Вевчани

home Култура

Интернационалната Кичевска ликовна колонија

Интернационалната Кичевска ликовна колонија

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон– Империјал 2 денеска ќе биде отворена Интернационалната Кичевска ликовна колонија 2018.

На изложбата ќе бидат изложени дела од 10 автори – учесници на Интернационалната Кичевска лликовна колонијата 2018 год. од земјите: Македонија, Србија, Бугарија, Северен Кипар и Канада.

Локални избори 2021