четврток, 24. јуни 2021. Вести денес: 0
home Македонија

Каква пролет најавува Милошоски – Спиете ли мирно Зоки, Вице, Рашко и Ден?

Каква пролет најавува Милошоски – Спиете ли мирно Зоки, Вице, Рашко и Ден?

Многу интересно е што пролетта охрабрува се повеќе “свиркачи” да дојавуваат за се поголеми незаконитости и злоупотреби на службената положба од страна на некои фунционери. Затоа се прашувам спиете ли мирно Зоки, Вице, Рашко и Ден, во ова вонредно доба кога пупките цветаат?, пишува на својата Фејсбук страница пратеникот Антонио Милошоски.

Многу интересно е што пролетта охрабрува се повеќе "свиркачи" да дојавуваат за се поголеми незаконитости и злоупотреби…

Gepostet von Antonio Miloshoski am Samstag, 25. April 2020

ЕУРО 2020

Македонија