вторник, 3. октомври 2023. Вести денес: 127
home Хроника

Тепачка со дрва и даски – неколку лица повредени ноќеска

Тепачка со дрва и даски – неколку лица повредени ноќеска

На 01.01.2018 година околу 03.30 часот во нас.Превалец, во објект на Фудбалски клуб “Превалец“, бил нарушен јавниот ред и мир со тепачка помеѓу лицата: Ј.Ш (29) и Н.Ш (23) од една страна и А.Ш.(25), Д.Ш(21) и С.С(18) од друга страна, при што тие си размениле по неколку  удари со раце и нозе по телата.

Откако Ј.Ш и Н.Ш биле истуркани надвор од објектот, со дрво и даска во рацете се вратиле во објектот и почнале да удираат по сите присутни, нанесувајќи им  видливи повреди.