среда, 20. ноември 2019. Вести денес: 15
home Хроника

Пронајден е Давид, синот на Зоран Роџер

Пронајден е Давид, синот на Зоран Роџер

Зоран Илиев Роџер информираше дека е пронајден неговиот син Давид- кој се бараше и беше пријавен за исчезнат.

Тој упати голема благодарност до сите кои сакаа да помогнат.

Давид бил пронајден на 15 километри од Скопје.