понеделник, 26. септември 2022. Вести денес: 35
home Хроника

Познат идентитетот на мртвото тело кое беше пронајдено во шахта во Сопиште

Познат е идентитетот на телото кое на 6 ноември 2017 година беше пронајдено во канализациска шахта на локацијата „Сончев град“, село Сопиште.
Познат идентитетот на мртвото тело кое беше пронајдено во шахта во Сопиште

Во врска со настанот објавен во билтен од 07.11.2017, за пронајдено човечко тело во канализациска шахта на локацијата „Сончев град“, село Сопиште, скопско, по завршените истражни и обдукциски активности констатирано е дека се работи за лицето З.П. (58) од Скопје, кој што претходно е пријавен за исчезнат.

Според завршените наоди, констатирано е дека на телото немало никакви знаци на насилство.

Коронавирус