четврток, 28. мај 2020. Вести денес: 127
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Хроника

Пожар во ТВ ВИС, Струмица

Пожар во ТВ ВИС, Струмица

Рано утрово околу 2 часот изби пожар во зградата на поранешната касарна во Струмица каде се сместени просториите на регионалната ТВ канал ВИС.

Од телевизијата пренесуваат дека во пожарот зафатени беа телевизиското студио и техниката, но гореа и останатите фирми и субјекти сместени во зградата.

Истрагата треба да покаже кои се причините на избивање на пожарот и колкава е материјалната штета.

Повеќе фото на ТВ Вис.

Коронавирус