петок, 5. јуни 2020. Вести денес: 10
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Хроника

Пожар во Градежниот факултет во Скопје

Пожар во Градежниот факултет во Скопје

Во 14:40 имавме дојава за Пожар во Градежен Факултет во една од катедрите на Факултетот, информираат од скопската пожарна.

Сепак брзата реакција на БППЗ- Скопје не дозволи ширење на пожарот и настанување на поголеми материјални загуби.

Причината за пожарот е електрична инсталација.

Коронавирус