среда, 21. април 2021. Вести денес: 112
home Хроника

Полицијата апси во Сарај, Грчец и Студеничани

Полицијата апси во Сарај, Грчец и Студеничани

Голема полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Алсат јавува дека полицијата вчера спровела голема полициска акција во Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани.

Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо распоредување.

Коронавирус