недела, 17. јануари 2021. Вести денес: 0
home Хроника

Mртов човек повеќе од 30 минути седеше на столче на автобуската станица

Mртов човек повеќе од 30 минути седеше на столче на автобуската станица

Тело на мртов човек повеќе од 30 минути седеше на столче на автобуската станица во Скопје.

Сега, телото е покриено со чаршав и се чека брза помош за медиоцинската екипа да утврди смрт.

Коронавирус