среда, 21. април 2021. Вести денес: 1
home Хроника

Малолетничка избега од установа за згрижување на деца

Малолетничка избега од установа за згрижување на деца

На 22.03.2019 година во 20:15 часот во Полициската станица Карпош воспитувач во ЈУ за згрижување на деца со воспитно социјални проблеми и нарушено поведение-Скопје пријавил дека од домот се оддалечила М.С.(14) нивна штитеничка, која претходно повеќе пати се оддалечувала и била враќана од полицијата.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

Коронавирус