понеделник, 1. јуни 2020. Вести денес: 4
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Хроника

Исчезна штитеник на дом за деца

Исчезна штитеник на дом за деца

На 22.10.2018 година во 17:00 часот во Полициската станица Гази Баба П.В.  вработен во Јавна установа за згрижување на деца лоцирана на улицата „Перо Наков“ пријавил дека на 20.10.2018 година од установата самоволно се одалечил нивен 12-годишен штитеник.

Се превземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

Коронавирус