среда, 15. јули 2020. Вести денес: 143
ИЗБОРИ 2020

Излезност до 13 часот: 24,03 проценти во Македонија – Ова е излезноста по изборни единици

home Хроника

ГРАЃАНИТЕ ВО ПАНИКА: Во Македонија во моментов има исчезнати 64 лица

ГРАЃАНИТЕ ВО ПАНИКА: Во Македонија во моментов има исчезнати 64 лица

На веб-страницата на Министерството за внатрешни работи како исчезнати се запишани 64 лица.

Најстариот отворен случај за исчезнато лице е оној за Веле Дојчиновски, роден 5 март1960 година во с.Тресонче, а кому му се губи траг во арил 1992 година.

Последниот запишан на овој список e 65-годишниот скопјанец Абдул Алибен, за кого веќе 20 ден не се знае ништо.

Тука е и 26-годишниот Пинета Секондо-Пино.