сабота, 28. јануари 2023. Вести денес: 0
home Хроника

Дошол да го оствари правото на глас, комисијата му ги дала ливчињата, а тој ги искинал и ги ставил во џеб

Дошол да го оствари правото на глас, комисијата му ги дала ливчињата, а тој ги искинал и ги ставил во џеб

Во 18,15 часот на избирачко место 1239 во ОУ „Димко Габерот“ во Демир Капија лицето В.М. од Демир Капија дошол да го оствари правото на глас и кога комисијата му ги дала ливчињата, истиот ги искинал и ги ставил во џебот.

Во консултација со Јавен Обвинител ќе се превземат потребните дејствија.