среда, 16. јуни 2021. Вести денес: 135
Во живо

ВО ЖИВО: 31 година ВМРО-ДПМНЕ „Македонија за сите луѓе“

home Хроника

Четири лица нападнати од кучиња скитници, каснати се и две деца

Четири лица нападнати од кучиња скитници, каснати се и две деца

На 08.02.2021 во 12,30 часот во Полициска станица Кисела Вода, М.А.(75) од Скопје пријавил дека на улица “Ѓорѓи Димитров” бил каснат од куче скитник.

На 08.02.2020 во 17.30 часот во Полициска станица Аеродром, К.А.(30) од Скопје пријавила дека во општина Аеродром нејзиниот малолетене син бил каснат од куче скитник.

На 08.02.2021 во 10,45 часот во Полициска станица Карпош, М.Н.(58) од Скопје, пријавил дека на улица “Атинска” бил каснат од куче скитник.

На 08.02.2021 во 17,10 часот во Полициска станица Карпош, З.С.(48) пријавил дека во атарот на село Бардовци неговиот малолетен син бил каснат од куче скитник.

ЕУРО 2020

Македонија