понеделник, 1. март 2021. Вести денес: 105
home Македонија

ФОТО: Во Кавадарци се одржа презентација на вооружување и опрема од македонската армија и армијата на САД

ФОТО: Во Кавадарци се одржа презентација на вооружување и опрема од македонската армија и армијата на САД

Денеска во општина Кавадарци се одржа презентација на вооружување и опрема од македонската армија и армијата на САД.

По тој повод свој статус и галерија на Фејсбук сподели и градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев.

Коронавирус