вторник, 2. јуни 2020. Вести денес: 163
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Економија

Состанок на Европската банкарска федерација во Скопје

Состанок на Европската банкарска федерација во Скопје
bty

Македонската банкарска асоцијација денеска во Скопје ќе биде домаќин на 46-тиот состанок на асоцијативните членки на Европската банкарска федерација (ЕБФ).

На состанокот, покрај претставниците на асоцијативните членки, ќе присуствуваат и Вим Мијс, главен извршен директор на Европската банкарска федерација и Џовани Сабатини, претседавач на асоцијативните членки и член на Извршниот одбор на ЕБФ.

Коронавирус