понеделник, 17. јуни 2019. Вести денес: 80
home Економија

Славески: Програмата на ВМРО ДПМНЕ е полна со иновативни решенија

Славески: Програмата на ВМРО ДПМНЕ е полна со иновативни решенија

Во емисијата Отворено на Алфа членот на извршниот комитет Трајко Славески кажа дека програмата на ВМРО-ДПМЕ е полна со иновации кои што се темелат на позитивните искуства од економските прашања и големата експертиза со која што располага ВМРО-ДПМНЕ.

Тој истакна дека искуството на луѓето и тимовите се преточени во оваа програма и дека ВМРО-ДПМНЕ моментално е уште поподготвено. Славески кажа дека изборната програма би се презентирала доколку има можност за такво нешто.