петок, 5. март 2021. Вести денес: 165
home Економија

Шатори пред Владата: Протести на вработените од Еурокомпозит

Шатори пред Владата: Протести на вработените од Еурокомпозит

Поранешните вработени во Еурокомпозит со нови протести пред Владата.

Ве известуваме дека денеска 05.06.2019 год. со почеток во 11:00 часот започнат е протест на бившите вработени на Еурокомпозит 11 Октомври од Прилеп, пред Владата на РМ .

Пред Владата ќе бидат поставени и шатори од денес се до исполнување на нивните барања.

Коронавирус