недела, 17. октомври 2021. Вести денес: 2
home Економија

Презентација на Првиот полугодишен извештај за спроведување на Стратегијата за реформа на јавната администрација

Презентација на Првиот полугодишен извештај за спроведување на Стратегијата за реформа на јавната администрација

Во Клубот на пратеници денеска ќе биде презентиран Првиот полугодишен извештај за спроведување на Стратегијата за реформа на јавната администрација 2018-2022 и Акцискиот план, како и Извештајот за имплементација на Стратегијата за РЈА (2018-2022) на Фондацијата Отворено општество – Македонија.

На настанот ќе се обрати заменик-министерот за информатичко општество и администрација Александар Бајдевски.

МИА

Коронавирус