вторник, 18. јануари 2022. Вести денес: 104
home Економија

Петар Цветковски – Македонецот кој од водител во комична емисија стана акционер во BMW (ФОТО)

Водителот Петар Цветковски – од водител до акционер...
Петар Цветковски – Македонецот кој од водител во комична емисија стана акционер во BMW (ФОТО)

Утринава, околу 9 часот, водителот Петар направи нешто целосно неочекувано. Тој, на час по оперско пеење, реши да одвои 3 минути и да види која е вредноста на сметководствените единици, како и висината на својата пензиска заштеда. притоа тој дозна дека неговото пензиско друштво инвестирало во акции во BMW.

Отвори penzija.mk и дознај како ги инвестира средствата твојот пензиски фонд за да ти овозможи сигурна и стабилна иднина.

Проверете како влијае на вас промената на сметководствените единици – ТУКА!

Најнови вести

Коронавирус