петок, 14. јануари 2022. Вести денес: 41
home Економија

Од денеска метан на бензинската станица ОКТА во Автокоманда

Од денеска метан на бензинската станица ОКТА во Автокоманда

Од денеска, бензинската станица на ОКТА во Автокоманда почнува да работи со гас.

Запазени се сите стандарди и процедури, тимот е обучен и од денеска на оваа бензинска пумпа се полни и метан.

Бензинската станица на ОКТА во Автокоманда е првиот деловен објект во општина Гази Баба кој почнува да работи на гас.

Се очекува и другите комерцијални субјекти да го следат овој успешен пример и да се приклучат на гасоводната мрежа.

Коронавирус