недела, 23. јануари 2022. Вести денес: 0
home Економија

Нова цена на горивата

Нова цена на горивата

Регулаторната комисија за енергетика на денешната седница треба да донесе одлука за новата малопродажна цена на горивата во Македонија што ќе важи во наредните 14 дена.

Согласно движењата на цената на суровата нафта на светските берзи во изминатите две недели се очекува благо зголемување на цената на нафтените деривати кај нас.

Коронавирус