петок, 27. јануари 2023. Вести денес: 0
home Економија

НБРМ ќе ги објави најновите макроекономски проекции

НБРМ ќе ги објави најновите макроекономски проекции

Народната банка на Република Македонија денеска ќе ги објави новите макроекономски проекции за годинава.

На прес-конференцијата во врска со редовната ревизија на макроекономските проекции ќе зборува гувернерот на НБРМ Димитар Богов.