недела, 28. ноември 2021. Вести денес: 105
home Економија

Комисија за финансии на ВМРО-ДПМНЕ: Ова е резултат на политичката нестабилност и немањето владеење на право

Комисија за финансии на ВМРО-ДПМНЕ: Ова е резултат на политичката нестабилност и немањето владеење на право

Погледнете ги инфографиконите од минатата недела. Политичката нестабилност и немањето владеење на право, пропратено со ниска реализација на капиталните инвестиции, негативно влијаат на корпоративниот сектор, профитот на компаниите и целокупниот економски напредок.

Ова го порачуваат од Комисијата за финансии на ВМРО-ДПМНЕ.

Еве ги инфографиконите кои тие ги објавија:

 

Коронавирус