понеделник, 28. ноември 2022. Вести денес: 178
home Економија

ФОТО: „Тепачка“ во Битола за кој прв да земе пензија

ФОТО: „Тепачка“ во Битола за кој прв да земе пензија

Фотографијата која денеска ја направи екипата на ТВ 21 е добро позната, бидејќи секој прв ден во месецот е иста.

Во една од банките во Битола, секој прв ден во месецот пензионерите од рано наутро доаѓаат со своите велосипеди и чекаат ред за да ја подигнат пензијата.

Коронавирус