вторник, 2. јуни 2020. Вести денес: 163
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Економија

Дали укинувањето на прогресивниот данок е предизборен популизам за купување гласови?

Дали укинувањето на прогресивниот данок е предизборен популизам за купување гласови?

Не стивнуваат реакциите во јавноста откако СДСМ се врати на рамниот данок, што додека беа во опозиција силно го критикуваа.. За замрзнувањето на прогресивниот данок Билјана Трендафилова анализираше со универзитетскиот професор Сашо Кожухаров.

Коронавирус