понеделник, 20. септември 2021. Вести денес: 10
home Македонија

Мисајловски: Нека Илинден биде темел на единството и љубовта кон Македонија

Мисајловски: Нека Илинден биде темел на единството и љубовта кон Македонија

Честит ИЛИНДЕН !!!

Нека ние вековит денот на РЕПУБЛИКАТА, нека овој празник биде темел на единството и љубовта кон Македонија.
Многу великани го дадоа својот живот за слободна и независна Македонија, затоа нашиот поклон кон сите нив ќе биде вечен.

Нека ни е за многу години празникот, да живее Република Македонија

Коронавирус