понеделник, 1. март 2021. Вести денес: 57
home Живот и стил

Жените со овие 20 имиња најверојатно ќе забременат оваа 2019 година

Жените со овие 20 имиња најверојатно ќе забременат оваа 2019 година

На оваа листа, формирана врз основа на просечните години во кои жените во Србија останале во блажена состојба и податоците на тамошниот Завод за статистика, се наоѓаат дваесет имиња на жени, кои најверојатно ќе останат бремени оваа година.

Просечната возраст на која Србинките остануваат бремени е 30 години, па креаторите на листата ги објавуваат најпопуларните имиња кои им биле давани на женските бебиња во 1988, 1989 и 1990 година.

1. Јелена
2. Ивана
3. Марија
4. Драгана
5. Милица
6. Ана
7. Александра
8. Марина
9. Јована
10. Милена
11. Даниела
12. Наташа
13. Сања
14. Маја
15. Бојана
16. Мирјана
17. Биљана
18. Слаѓана
19. Снежана
20. Тамара

Коронавирус