сабота, 25. септември 2021. Вести денес: 37
home Живот и стил

Жените ширум светот гневни поради оваа реклама: Кога ќе ја погледнете, ќе се навредите и вие (ВИДЕО)

Жените ширум светот гневни поради оваа реклама: Кога ќе ја погледнете, ќе се навредите и вие (ВИДЕО)

Американска компанија што рекламира тивки пумпи за доење ги разлути жените низ целиот свет, зашто пораката на рекламниот спот е дека мајките кои ги дојат своите деца се чувствуваат како крави.

На социјалните мрежи илјадници жени напишаа гневни коментари. Најмногу ги погодува тоа што жените во спотот играат додека во рацете држат пумпи за молзење крави на фармите.

Кампањата на оваа компанија е уште понавредлива и гласи: Додека го извлекувате млекото од градите , не се чуствувајте како крава.

Коронавирус