вторник, 26. октомври 2021. Вести денес: 0
home Живот и стил

Жените изневеруваат од овие четири причини и воопшто не чувствуваат каење

Жените изневеруваат од овие четири причини и воопшто не чувствуваат каење

Лош однос со партнерот е причина за изневерувањето кое во овој случај служи како карта за излез од лошиот брак.

Жените најчесто имаат четири причини за изневерување по кое не чувствуваат каење.

Првиот од нив е тешката ситуација во бракот. Имено, лошиот однос со партнерот  е причина за неверство кое во овој случај служи како излез карта од бракот, а често тие не се ни обидуваат да ги скријат трагите.

Исто така, заладување на односот во врската или бракот обично резултира со недостаток на било каква интимност, а врска без секс е најчестата причина која жените ја наведуваат за неверство.

Работата, исто така е една од најчестите причини за неверство, партнерот се посветил на кариерата и дома доаѓа се подоцна, но и кога ќе се појави не се заинтересиран за интимност правдајќи се со умор.Ваков отсутен и незаинтересирн партнер ќе ја натера речиси секоја жена во прегратка на друг.

Секако, тука е и неверството од одмазда, кое не треба дополнително да се објаснува.

Локални избори 2021