вторник, 1. декември 2020. Вести денес: 203
home Живот и стил

Жени уживајте во животот, овој ден нема да се повтори!

Жени уживајте во животот, овој ден нема да се повтори!

Сакав мојот дом да биде совршен, знаев секој викенд да поминам барем 5 часа чистејќи, во случај некој да не помине. Еден ден сфатив дека никој не дошол, сите биле некаде, живеејки го животот и забавувајки се.

Кога луѓето те прашуваат што правеше и како си помина викендот не мора да им ја објаснувам ситуацијата во својот дом, сите се  заинтересирани за работите кои сум ги направила и правам додека живеам и забавувам.

Животот е таму надвор. Животот е скапоцен. Уживајте го! Чистите колку што треба… немате премногу време за планини кои можете да се качите, музика која сакате да ја слушате, пријателства кои сакате да ги задржите и живот кој сакате да го живеете.

Овој ден нема да се повтори!

Чистите колку што треба, но имајте на памет… Староста ќе дојде и таа не е љубезна, а кога ќе не напушти трошното тело, тоа ќе направи само уште прашина.

Коронавирус