понеделник, 25. мај 2020. Вести денес: 102
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Живот и стил

Во светот на децата: Гледајќи го ова видео ќе се смеете половина час

Во светот на децата: Гледајќи го ова видео ќе се смеете половина час

Има ли нешто послатко од дете? Има ли поголема искреност од онаа детската? Има ли посмешно нешто од лудориите кои ги прават деца?

Одговорот на сите овие прашања е: НЕ!

Во видеото во продолжение ќе видите голем број на детски лудории и ќе се смеете речиси половина час. Уживајте!

Коронавирус