недела, 24. октомври 2021. Вести денес: 0
home Живот и стил

Во оваа реченица се крие една безвременска вистина!

Во оваа реченица се крие една безвременска вистина!

Во една реченица се крие универзална и безвременска вистина!

Си бил еднаш еден арапски мудрец. Сите негови ученици ги учел само на една работа:

„Четири работи не можат да се вратат:

-изговорениот збор,

-фрлената стрела,

-младоста и

-пропуштената прилика“ !

Локални избори 2021