вторник, 7. декември 2021. Вести денес: 145
home Живот и стил

Внимателно погледнете го ова видео: Тие се мали инсекти, но нивниот убод е смртоносен

Внимателно погледнете го ова видео: Тие се мали инсекти, но нивниот убод е смртоносен

Можеби се минијатурни, но тоа не значи дека се безопасни. Далеку од тоа.

Овие инсекти се мали, па кога ќе ги видите страв во вас сигурно нема да се појави.

Но, освен што се опасни, тие се и смртоносни.

Внимателно погледнете го ова видео и дознајте кои се најопасните мали инсекти.

Коронавирус