петок, 30. септември 2022. Вести денес: 0
home Живот и стил

ВИДЕО: Посвоила момче кое никој не го сакал, 28 години подоцна се случи чудо

Џордан ја направил најголемата жртва за својата мајка и на крај сè поминало најдобро. Ингеборг и Џордан брзо се опоравиле од операцијата.
ВИДЕО: Посвоила момче кое никој не го сакал, 28 години подоцна се случи чудо

Постојат добри луѓе како што е Ингеборг која на едно мало бебе му пружила подобар живот. Таа им помогнала на многу момчиња и девојчиња, но никој не се истакнувал како Џордан.

Од првиот момент кога го видела, знаела дека сака да го посвои.

20 години подоцна Ингеборг добила поразувачки вести. И дијагностицирале тешка болест на бубрезите и доколку сакала да преживее и бил потребен нов бубрег.

Кога Џордан ја слушнал таа вест, знаел дека мора нешто да направи за да помогне.

Се тестирал и дознал дека одговара како донор на бубрег. Без размислување се согласил да и подари бубрег на жената која го одгледала.

Џордан ја направил најголемата жртва за својата мајка и на крај сè поминало најдобро. Ингеборг и Џордан брзо се опоравиле од операцијата.

Ингеборг направила сè за Џордан, а на крај тој го направил истото за неа.

Коронавирус