вторник, 7. декември 2021. Вести денес: 124
home Живот и стил

Веднаш ќе го снема бигорот: „Лекот“ чини 20 денари, а убива 82% од бактериите

Веднаш ќе го снема бигорот: „Лекот“ чини 20 денари, а убива 82% од бактериите

Ако сакате да се ослободите од бигорот дома, особено на плочките и кадата, се што ви треба е оцет. Намирницата од 20 денари, убива 82 посто од бактериите, а го вади и бигорот.

Ставете оцет во прскалка, прснете поголема количина на местото со бигор, па оставете да делува.

Најубаво е да го направите ова со отворен прозорец. Мирисот ќе го снема за неколку часа, кога ќе го снема и дејството на оцетот.

Ако ви смета мирисот додадете во оцетот и неколку капки етерично масло.

Коронавирус