понеделник, 24. јануари 2022. Вести денес: 73
home Живот и стил

Трикови за повикување пари

Трикови за повикување пари

Има многу трикови за повикување на пари и можеби некои веќе сте ги испробале, но за почеток држете ги парите на едно место.

Просторот во кој живеете мора да биде уреден, а посебно јужната и северната страна од домот не треба да бидат претрупани со работи.

Парите може да ги повикате со разни трикови, а ова е еден од оние за кои упорно се зборува дека успева. Ако сакате да се изненадите со покачување и зголемување на приливот на средствата, пробајте го.

Просторот во домот нека ви биде чист и уреден, а многу е важно парите да ги чувате на едно место. Овој трик делува така што во еден сад ќе ставите три монети и ќе ги оставите на било кое место во домот. Со тек на време ќе забележите дека на банкарската сметка имате повеќе пари од претходно.

Експертите за енергија истакнуваат дека сме родени богати и дека магијата се крие токму во нашите мисли.

Коронавирус