понеделник, 6. јули 2020. Вести денес: 1
МЕГА БОМБА

Нова аудио бомба: Се гледам со Вице, дадоа зелено светло да му се зaпaли колата, Трајче Заев даде црвен картон да не работи ништо

home Живот и стил

Три особини кои ве прават привлечни за другите

Три особини кои ве прават привлечни за другите

Иако изгледот е важен фактор за да ви се допадне некој, многу поважен е карактерот на вашиот потенцијален партнер, односно неговите особини.

Секој од вас има крититериуми кои треба да ги задоволи потенцијалниот партнер, а научниците сметаат дека со овие три особини го привлекувате спротивниот пол.

Смисла за хумор

Смислата за хумор кај повеќето од вас е на врвот на листата со особини кои ги барате кај партнерот. Ова го потврдуваат и научниците.

Луѓето со добра смисла за хумор се атрактивни партнери и имаат многу поголем потенцијал за да најдат партнер.

Самодоверба

Многу едноставно-жената која има самодоверба е многу попривлечна од онаа која нема, мажите сакаат жена која е задоволна од својот живот затоа што не сакаат непотребна драма и љубомора, и обратно.

Амбициозност

Жените коишто знаат што сакаат во животот и се трудат да ги остварат своите цели се многу попривлечни од оние коишто немаат никакви амбиции.

Амбициозните жени не сакаат партнер кој нема цел во животот и не се бори за да постигне нешто повеќе.

 

извор: kajgana.com

Парламентарни избори 2020