понеделник, 24. јануари 2022. Вести денес: 66
home Живот и стил

Три одлуки кои во 2019 ќе ви донесат куп пари

Три одлуки кои во 2019 ќе ви донесат куп пари

Многу луѓе во своите новогодишни одлуки ги вклучуваат и оние кои се однесуваат за финансиите, а експертите тврдат дека одлуките треба да бидат јасни, едноставно и реалистични, но и да бидете сигурни дека ќе се придржувате до нив.

Експертот за финансии Ванеса открица кои се трите новогодишни одлуки кои ќе ви помогнат годинава да имате повеќе пари.

1.Големите трошоци планирајте ги однапред

2.Разговарајте со пријателите за своите цели

3.Потсетувајте се почесто зошто ја сакате промената

Коронавирус